Dinz Web voor serviceorganisaties

Dinz biedt ook de webapplicatie Service aan. Deze applicatie is ontwikkeld om serviceorganisaties te kunnen ondersteunen in hun werkzaamheden. In de Service applicatie wordt het matchen van uitstaande diensten van aangesloten zorginstellingen met beschikbare aangesloten ZZP’ers zo eenvoudig mogelijk gemaakt.

In de Service applicatie zijn veel processen geautomatiseerd. Zo verloopt de organisatie van de beschikbaarheid en de verwerking van aanvragen naar de instellingen/ZZP’ers automatisch. Ook het periodiek aanmaken van de factuur naar de ZZP’er op basis van gewerkte en geaccordeerde uren en de bijbehorende tariefafspraken met de ZZP’er is geautomatiseerd. Daarnaast heeft de service organisatie ten alle tijden inzage in de beschikbaarheidsgegevens van de aangesloten ZZP’ers, en de management informatie van de aangesloten instellingen/ZZP’ers. De service organisatie heeft mogelijkheden tot het beheren van toegang voor aangesloten partijen, evenals het beheren van inzage van diensten en acceptatie van diensten. Zo kan per instelling/ZZP’er een voorkeurslijst worden ingericht en kunnen bepaalde samenwerkingsverbanden worden uitgesloten.

Aangesloten ZZP’ers kunnen gemakkelijk diensten accepteren door in het werkaanbod een vinkje te plaatsen. Daarnaast hebben ZZP’ers de mogelijkheid om hun eigen cliënten in dienst te nemen zonder tussenkomst van de service organisatie, waarbij de beschikbaarheid van de ZZP’er automatisch wordt bijgewerkt in het overzicht.

Aangesloten instellingen bieden zelf eenvoudig hun openstaande diensten aan op basis van dag/tijd/dienst/niveau/afdeling aan aangesloten ZZP’ers. De facturatie kan op basis van de gewerkte uren van de individuele ZZP’ers, alsmede op basis van een verzamelfactuur van het totaal aantal uren van alle ZZP’ers per periode bij de instelling.

Bent u geïnteresseerd in het afnemen van de Service applicatie? Neem dan contact met ons op.