Dinz Web Trainingen

Training als nieuwe gebruiker, individuele training achter de PC

Indien u één of meerdere modules heeft afgenomen, biedt Dinz u tegen een aantrekkelijk tarief de mogelijkheid voor een training. Regionaal op locatie in een kleine groep of individueel op afstand achter uw pc. U wordt bekend gemaakt met de werkwijze van de software en de toepassing van de spelregels. Tijdens de training wordt meteen de inrichting van uw applicatie gecontroleerd en waar nodig samen met u aangepast, zodat u meteen soepel kan starten met declareren. Na uw bestelling van de training ontvangt u per e-mail een bevestiging en neemt één van onze trainers contact met u op om een afspraak te plannen om achter uw pc de digitale training te volgen.
Let op! De training is ingericht op het uitleggen van één module. Indien u meerdere modules afneemt waar u uitleg over wilt zal een maatwerkafspraak gemaakt worden.

Uw keuze voor een groepstraining

De groepstraining is bedoeld voor zorgaanbieders of groepen ZZP’ers. De training wordt op locatie georganiseerd, duurt een dagdeel (4 uur) en er kunnen maximaal 8 deelnemers aan meedoen. Om ook kleinere groepen ZZP’ers op locatie te kunnen trainen maken wij voor groepen vanaf 4 deelnemers een passend aanbod. Mail voor meer informatie naar info@dinz.nl.

Meteen zelf aan de slag

Om verder kennis en ervaring op te doen van en met het gebruik van Dinz Web heeft u na inloggen in Dinz Web de volgende mogelijkheden:

Online help
Uitleg van alle functionaliteiten en handelingen, ondersteund met afbeeldingen.
FAQ (frequently asked questions)
De meest gestelde vragen met per vraag het antwoord en een toelichting op de algemene functionaliteit.

 

Trainingen

  • Eén-op-één-training module van Dinz Web € 75.00Bestellen
    Locatie: Achter uw pc thuis.
    Datum en tijd: Op afspraak (duur: 1,5 uur).
  • Groepstraining (maximaal 8 personen)€ 475.00Bestellen
    Locatie: Wordt in overleg met u bepaald (prijs is inclusief reiskosten).
    Datum en tijd: Op afspraak (duur: 4 uur).