thuiszorg-04

Samenwerking

Jarenlange ervaring als ZZP’ers in de zorg (en buiten de branche) maakt dat er binnen Dinz een optimale combinatie is tussen kennis, kunde en ervaring zonder vanuit een kokervisie te werken en te vertalen. Dinz ziet het als haar verantwoordelijkheid een bijdrage te leveren aan een optimale afstemming van de partijen binnen het zorglandschap.

Diverse vormen van samenwerking zijn nodig om de zorgkosten beheersbaar te houden en zo effectief mogelijk in te zetten. Dit proces start al direct bij de cliënt en diens zorgagenda. Dat vraagt maximale flexibiliteit van de zorgverleners, altijd in goed overleg en afstemming met elkaar. De reguliere zorgaanbieders zullen samenwerking gaan zoeken met ZZP’ers en andere uitvoeringsvormen om hieraan te blijven voldoen. Goed vakman schap / vakvrouw schap is noodzakelijk om de gewenste kanteling in het zorglandschap daadwerkelijk te realiseren. Ook de wijkverpleegkundige gaat hierin een centrale rol vervullen, naar de zorgaanbieders, naar de eerstelijns zorg en in de kostenbeheersing.

Dinz verbindt

Het complete speelveld zien en overzien, dat is de kracht van Dinz. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen. Neem gerust contact met ons op.