computer-05

Meer dan administratieve ondersteuning

ICT is niet meer weg te denken uit onze maatschappij, zeker ook niet uit de zorgsector. Een sector die onderhevig is aan veranderende wet- en regelgeving. Een sector waarin vele partijen informatie aanleveren en ontvangen. Informatie die ook nog eens vertrouwelijk en omvangrijk is. Dinz Web speelt met praktische ICT-oplossingen continu in op de veranderingen én nieuwe kansen.

Dinz Web is het totale pakket aan modules waarmee gebruikers efficiënt de dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse administratieve verwerking – van zorglevering tot en met facturatie – kunnen uitvoeren. Dinz Web is webbased en kan met de meest voorkomende internetbrowsers worden gebruikt; u hoeft dus geen aparte software op uw computer te installeren. Dinz Web is ook beschikbaar via de Dinz Web App. Dinz Web is opgebouwd uit modules voor de cliënt, ZZP’ers, zorgorganisaties, samenwerkingsverbanden en service organisaties.

Dinz beschikt over een NEN7510 TPM. Dit betekent dat Dinz voldoet aan alle eisen ten opzichte van informatiebeveiliging in Nederland.