Wit u zich aansluiten bij een gevestigde coöperatie? Krachten bundelen met andere professionals? De volgende coöperaties die gebruik maken van Dinz Web staan open voor nieuwe ZZP’ers om bij hen aan te sluiten:

Zorgt in Zorg B.V. is een landelijke franchiseorganisatie die erop gericht is om ZZP’ers en zorgorganisaties te ontlasten. Zorgt in Zorg heeft alle elementen van de bedrijfsvoering zo optimaal mogelijk op elkaar afgestemd zoals de systematiek van begeleiding, marktbewerking, representatie en ICT. Zaken als declaraties, administratie, opleiding en kwaliteitsprogramma’s worden door Zorgt in Zorg zo efficiënt mogelijk geregeld.
Met het constant veranderende zorglandschap biedt Zorgt in Zorg de mogelijkheid voor franchise en onderaanneming.
Hierdoor bieden wij een mogelijkheid om uw geliefde vak zelfstandig uit te blijven voeren.
Interesse? Neem dan contact op met info@zorgtinzorg.nl of vul het contactformulier in op de website www.zorgtinzorgfranchise.nl.

Bij ZorgeAn (voorheen Menzzorg) zijn ze op zoek naar nieuwe ZZP’ers! Om hun cliëntenpool gepaste zorg te kunnen blijven bieden in 2018 willen ze uitbreiden.
Dus woont u (in de buurt van) Noord- of Midden-Limburg en wilt u zich aansluiten? Schroom dan niet op contact op te nemen via info@zorgean.nl of kijk op hun site www.zorgean.nl.

Werkzaam in de buurt van Amsterdam? Ook bij Stichting Forsa staan ze open voor ZZP’ers die bij hen aan willen sluiten! Deze groep professionele zorgverleners profileert zich als betrouwbare partner die de zorgvrager de aandacht geeft die ze nodig hebben om beter in hun vel te zitten.
Kijk op www.stichtingforsa.nl voor meer informatie.

De Zorgprofessional is een landelijke coöperatie die verschillende vormen van lidmaatschap kent. U kunt contact met hen opnemen om te informeren wat de voordelen voor u als ondernemer kunnen zijn! De Zorgprofessional heeft bijvoorbeeld een contract met Zilveren Kruis afgesloten waardoor zelfstandige zorgaanbieders toch direct en tegen volledig tarief kunnen declareren.
Kijk voor meer informatie op www.dezorgprofessional.nl of vul het contactformulier (www.dezorgprofessional.nl/contact) in.