computer-06

DinZ  Web Fin

DinZ Web Fin is de financiële module van DinZ Web. DinZ Fin is separaat te gebruiken en werkt volledig geïntegreerd met DinZ Web. Ook DinZ Web Fin is ontwikkeld voor de zorg door mensen uit de zorg- en welzijnssector. Gebaseerd op jarenlange praktijkervaring op het gebied van het besturen, adviseren, automatiseren en procesgericht administratief inrichten van zorginstellingen. Met DinZ Web Fin verzekert u zichzelf van een up-to-date oplossing voor de volledige financiële verwerking van de zorgregistratie, alsmede de verwerking van inkoopfacturen en aanvullende verkoopfacturen.

In DinZ Web Fin kunt u de financiële administratie van uw onderneming voeren:

  • boeken van kas, bank, inkoopboeken en verkoopboeken, memoriaal en beginbalans
  • opmaken van BTW aangiftes
  • uitdraaien van uitgebreide rapportages (van grootboekmutaties tot en met kolommenbalans)

Volledig geïntegreerd

Indien u reeds gebruik maakt van één van de modules van DinZ Web, is deze volledig geïntegreerd met DinZ Web Fin.
Dat wil zeggen:

  • de cliënten aan wie u particulier of via het PGB factureert, worden automatisch ook aangemaakt als debiteuren.
  • de declaraties naar het zorgkantoor, de gemeente of de zorgverzekeraar worden automatisch verwerkt als verkoopfactuur; ook zij worden automatisch debiteur. De afgekeurde declaratieregels (in het retourbericht) worden automatisch gecrediteerd op de oorspronkelijke verkoopfactuur.
  • de afgesproken overige facturatieprocessen (bijvoorbeeld naar ziekenhuizen of derden) worden automatisch verwerkt (op basis van het restant nog te factureren).