Team Dinz

Medewerkers van Dinz hebben hun sporen verdiend in de zorg. Als verpleegkundige, als teamleider, als manager, als adviseur, als ICT-deskundige, als directeur / bestuurder en als mantelzorger. Wij stellen ze graag aan u voor.


 

 Martin Bomhof

ICT Developer – manager – adviseur

De uitdaging van ICT ligt niet zozeer in de techniek als wel in het vinden van praktische en effectieve oplossingen die ZZP’ers ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden. Wie zich inzet voor de zorg, werkt in de eerste plaats met mensen. Administratieve zaken moeten daarom eenvoudig én snel kunnen worden afgehandeld. Ik zie het als mijn taak continue verbetering aan te brengen in dat proces.

De voortdurende veranderingen in het zorglandschap en het persoonlijke contact met de mensen die werkzaam zijn in de (thuis)zorg inspireren mij keer op keer tot het creëren van een optimale stroomlijning van onze Dinz Web modules. De jarenlange ervaring vanuit mijn onderneming Esence Software Consultancy garandeert het positieve effect daarvan.

Meer informatie en achtergrond zie mijn profiel op LinkedIn.


 

 Brigitte Hooijmans

Innovator – manager – adviseur

Vanuit een verpleegkundige start van mijn werkzame leven ben ik terecht gekomen in de commerciële dienstverlening en advisering op inzet van flexibiliteit. Deze werkervaringen zowel in loondienst als op ZZP basis hebben mijn andere kijk op bedrijfsleven en zorg bij elkaar gebracht. Mijn eigen ervaring en visie op de zorg is verder opgebouwd in verschillende rollen: verpleegkundige, ervaringsdeskundige, interim manager en bestuurder, coach, adviseur, ZZP’er, ondernemer, toezichthouder en mantelzorger van mijn vader.

Vanuit een persoonlijke bezieling en passie, gevat in OM Management & Advies, Slim & Stout en Dinz , wil ik een bijdrage leveren aan de koers/verschuiving van de zorg. Zowel voor de cliënt, die eigen regie mag en kan opeisen, als voor de zorgprofessional, die eigen kracht mag en kan realiseren. Maar ook voor de zorginstelling, die op weg is naar herinrichting van de organisatie, aansluiting zoekend op de veranderende arbeidsmarkt, zorgvraagstukken en financiering van de onderneming. Anders denken, anders werken en samenwerken is hetgeen ik bespreek – adviseer in mijn netwerk op beslissers en beïnvloedersniveau.

Meer informatie en achtergrond zie mijn profiel op LinkedIn.


Verder bestaat team Dinz uit een aantal gedreven ZZP’ers en samenwerkingsverbanden, die samen Dinz een succes maken.