Dinz Web trainingen

Meteen zelf aan de slag

Om kennis en ervaring op te doen van en met het gebruik van Dinz Web heeft u na inloggen in Dinz Web de volgende (gratis) mogelijkheden:

Online help
uitleg van alle functionaliteiten en handelingen, ondersteund met afbeeldingen.
FAQ (frequently asked questions)
de meest gestelde vragen met per vraag het antwoord en een toelichting op de algemene functionaliteit.

Individuele-, groeps-, of serviceorganisatie training

Indien u één of meerdere modules heeft afgenomen, biedt DinZ u tegen een aantrekkelijk tarief de mogelijkheid voor een training. Regionaal op locatie in een kleine groep of individueel op afstand achter uw pc. U wordt bekend gemaakt met de werkwijze van de software en de toepassing van de spelregels.

Uw keuze voor een individuele training Achter de pc

Na uw bestelling ontvangt u per e-mail een bevestiging en neemt één van onze trainers contact met u op om een afspraak te plannen om achter uw pc de digitale training te volgen.

Uw keuze voor een groepstraining

In de webshop ziet u per module diverse regionale trainingen in kleine groepen van minimaal 5 en maximaal 8 deelnemers. De groepen gaan van start bij voldoende aanmeldingen en een locatie bij een ZZP’er thuis.

Als u zelf een groep van 5 deelnemers kunt samenstellen maken wij een maatwerkafspraak voor een trainingsmoment met u. Neemt u dan contact op met het algemene nummer van Dinz.

Uw keuze voor training Service organisatie

Deze training geeft u als service organisatie een compleet inzicht in het zorglandschap, financieringsvormen en de wijze van verwerking in Dinz Web. Met deze training kunt u de zorgaanbieder volledig ondersteunen in zijn bedrijfsvoering. Na de training ontvangt u een certificaat, alsmede een vermelding op onze website, als u dit wenst.

 

Ga voor het bestellen van een training naar bestellen trainingen.